Loading color scheme

Ik wil stage lopen

Ik wil stage lopen

GGZ Oost Brabant vindt het opleiden van (jonge) mensen belangrijk. Studenten brengen nieuwe kennis en een frisse blik met zich mee. En natuurlijk werken we op deze manier mee aan goed gekwalificeerd personeel voor de toekomst!

Tijdens je stage krijg je de kans ervaring op te doen in een interessante en veelzijdige organisatie, waar volop te leren valt. Zo leg je een mooie basis voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid door onze werkbegeleiders en/of praktijkopleiders.

Wanneer je stage langer duurt dan een maand met een minimale omvang van 144 uur, krijg je conform cao een vergoeding van 350 euro bruto per maand (inclusief reiskosten), op basis van een 36-urige werkweek. Bij een parttime stage wordt de stagevergoeding naar rato berekend.

Wij hebben stageplaatsen voor onder andere de volgende opleidingen (klik op de opleiding van jouw keuze voor meer informatie):

Voor de opleiding MBO Verpleegkunde werken we met toegewezen plekken. Wij geven de beschikbare stageplekken door aan de onderwijsinstellingen ROC ter Aa, Koning Willem 1 Collega en ROC Nijmegen. Zij plaatsen studenten op deze beschikbare plekken. We plaatsen geen vacatures voor stageplaatsen verpleegkunde in ons vacature-overzicht.

Voor de opleiding MBO Maatschappelijke zorg / Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen werken we met toegewezen plekken. Wij geven de beschikbare stageplekken door aan de onderwijsinstellingen ROC ter Aa, Koning Willem 1 College en ROC Nijmegen. Zij plaatsen studenten op deze beschikbare plekken. We plaatsen geen vacatures voor stageplaatsen maatschappelijke zorg / persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen in ons vacature-overzicht.

De afdeling Vrije Tijd op locatie Huize Padua in Boekel heeft jaarlijks in september een stageplek voor een MBO student Sport en bewegen. Jouw stage is ten minste 2 dagen per week en duurt minimaal 5 maanden. Interesse? Houd dan het vacature-overzicht in de gaten. In het voorjaar plaatsen we een vacature online voor deze stageplek.

Voor de opleiding HBO Verpleegkunde werken we met toegewezen plekken. Wij geven de beschikbare stageplekken door aan de onderwijsinstellingen Fontys, Avans en de HAN. Zij plaatsen studenten op deze beschikbare plekken. We plaatsen geen vacatures voor stageplaatsen verpleegkunde in ons vacature-overzicht.

Voor de HBO opleiding Social Work/Social Studies hebben wij voor derdejaarsstudenten meerdere stageplekken op verschillende locaties. De exacte mogelijkheden vind je terug in ons vacature-overzicht. De meeste instroommogelijkheden zijn per september. De vacature hiervoor staat online van eind december tot en met halverwege maart. Voor de februari instroom hebben we niet ieder jaar mogelijkheden. Wanneer er plekken zijn, dan kun je deze ook terugvinden in het vacature-overzicht tussen oktober en december.

Voor eerste- en tweedejaarsstudenten zijn er geen mogelijkheden om stage bij ons te lopen.

Staat er geen vacature online? Dan hebben we op dat moment geen stagemogelijkheden beschikbaar.

Voor de HBO opleiding Creatieve Therapie / Vaktherapie bieden wij per september stageplekken voor de studierichtingen beeldend, muziek en PMT:

  • voor muziektherapie hebben we een plek bij het Hoogspecialistisch Centrum voor LVB-Psychiatrie op Huize Padua in Boekel;
  • voor beeldende therapie een plek bij de deeltijdbehandeling in Helmond;
  • en voor PMT diverse plekken bij onder andere Kind & Jeugd in Boxmeer, de deeltijdbehandeling in Helmond en het Hoogspecialistisch Centrum voor LVB-Psychiatrie op Huize Padua in Boekel.

Deze stageplekken worden opgenomen in de stageportalen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en Zuyd Hogeschool.

Voor de HBO opleiding Ergotherapie bieden we regelmatig een stageplek aan bij het Hoogspecialistisch Centrum voor Hersenletsel en Neuropsychiatrie. Deze stageplek is toegankelijk voor studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en wordt, indien beschikbaar, opgenomen in het stageportaal van de HAN.

Voor de HBO opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening bieden wij jaarlijks per september een stageplek aan binnen onze FACT-team (GGZ in de wijk) in Oss. Het accent van deze stage ligt op het sociale aspect van de opleiding.

De exacte stageplekken kun je terugvinden in ons vacature-overzicht. De vacature staat daar online in de maanden januari, februari en maart.

Staat er geen vacature online? Dan hebben we op dat moment geen stagemogelijkheden beschikbaar.

Voor de HBO opleiding Human Resource Management bieden wij regelmatig een stageplek aan. Indien er een concrete stageplek beschikbaar is, dan vind je deze terug in het vacature-overzicht.

Staat er geen vacature online? Als je een mail stuurt naar stage@ggzoostbrabant.nl, dan bekijken we of er mogelijkheden zijn.

Voor de masterstage psychologie bieden wij jaarlijks diverse klinische stageplekken aan. Op sommige plekken is er ook de mogelijkheid om dit te combineren met je onderzoeksstage en thesis. Tevens kun je de basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) behalen.

De meeste stageplekken starten in september. Je kunt deze plekken terugvinden in ons vacature-overzicht. De vacature hiervoor staat online van eind december tot eind februari. Na eind februari is het niet meer mogelijk om te reageren.

Wanneer we voor de februari instroom plekken aanbieden, dan kun je rond oktober en november een vacature verwachten in ons vacature-overzicht.

Staat er geen vacature online? Dan hebben we op dat moment geen stagemogelijkheden beschikbaar.

Voor de masterstage pedagogische wetenschappen / orthopedagogiek / kinder- en jeugdpsychologie bieden wij jaarlijks diverse klinische stageplekken aan binnen onze teams Kind & Jeugd in Helmond, Boxmeer en Oss. Op sommige plekken is er ook de mogelijkheid om dit te combineren met je onderzoeksstage en thesis. Tevens is er de mogelijkheid om je diagnostiekaantekening te behalen.

De stageplekken starten in september. Je kunt deze plekken terugvinden in ons vacature-overzicht. De vacature hiervoor staat online van eind december tot eind februari. Na eind februari is het niet meer mogelijk om te reageren!

Staat er geen vacature online? Dan hebben we op dat moment geen stagemogelijkheden beschikbaar.

Voor de master Geneeskunde is er de mogelijkheid om je coschap bij GGZ Oost Brabant te volgen. Deze coschappen worden gepland door de Radboud Universiteit voor onze locatie in Oss en door Maastricht University voor onze locatie in Helmond.

Heb je interesse om je senior coschap of keuze coschap bij ons te volgen, neem dan ook gerust contact met ons op via stage@ggzoostbrabant.nl.