Loading color scheme

Wij vinden jou belangrijk

De kennismaking tussen jou en ons, GGZ Oost Brabant, start op deze website. Zie je hier mogelijkheden die bij jouw ambitie passen? Neem dan gerust actie door te reageren op een vacature of op een andere manier contact met ons op te nemen.

We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt bij onze organisatie en dat je een goed beeld krijgt van wat het werken bij GGZ Oost Brabant inhoudt. Als kandidaat, maar mogelijk ook als toekomstige collega. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat jij contactmomenten als deze positief ervaart en voldoende informatie ontvangt om keuzes op te kunnen baseren.

Om dit als werkgever te realiseren, is jouw input cruciaal. En daarom zal je, in het geval je besluit te solliciteren én toestemming geeft in het sollicitatieformulier deel te willen nemen aan het Talent Score onderzoek, op een aantal momenten gedurende het sollicitatieproces een korte vragenlijst per mail ontvangen. Deze vragenlijsten gaan over hoe jij het contact met ons ervaart. We stellen het erg op prijs als je ons hierover feedback wilt geven. Zo bouwen wij verder aan een werkomgeving waar het voor iedereen fijn solliciteren en werken is.

Anonimiteit gegarandeerd

Om jouw anonimiteit te waarborgen besteden we het onderzoek uit aan Employbrand. Dit is een onafhankelijke organisatie die de verzamelde feedback geheel geanonimiseerd rapporteert aan ons. Wees dus gerust:

  • Jouw feedback krijgen wij niet traceerbaar gerapporteerd.

  • Hiermee heeft jouw feedback nooit effect op onze keuzes in het sollicitatieproces.

  • Je mag dus eerlijk zijn; des te waardevoller is jouw feedback, én des te slagvaardiger kunnen we onze verbeterpunten als werkgever aanpakken.

Daarnaast heb je te allen tijde de mogelijkheid je deelname aan het onderzoek stop te zetten. Gegevens, zoals geslacht en leeftijd, worden enkel gebruikt bij toestemming. Na eindigen selectieproces of na uitdiensttreding  worden gegevens maximaal 1 jaar bewaard. Op verzoek kunnen deze gegevens direct worden verwijderd.

Jouw privacy is voor ons belangrijk

Wil je meer weten over hoe wij en Employbrand met jouw gegevens omgaan? Bekijk dan ons privacy statement en het privacy statement van Employbrand

Hierin leggen we in heldere taal alle details uit.