Loading color scheme

Wij werken samen met onderwijsinstellingen zoals ROC De Leijgraaf, ROC Ter Aa, Fontys en Avans. Met deze instellingen spreken wij elk jaar een aantal stageplaatsen af voor de zorg- en welzijnsopleidingen. Dit noemen we de toegewezen stageplaatsen.

Kijk voor stages van andere opleidingen (secretariële, administratieve, creatieve opleidingen en de master psychologie/pedagogische wetenschappen) bij de vacatures. Staan er geen vacatures voor je bij, dan hebben we helaas geen plaatsen beschikbaar.

Dat hangt af van je opleiding, je niveau en je studiejaar, maar het allerbelangrijkst: van jou als persoon. Wat neem je mee aan bagage, hoe leer je, hoe ontwikkel jij je het beste? Tijdens je opleiding word je begeleid door werkbegeleiders op de afdelingen waar je werkt en door een van onze praktijkopleiders.

Wij hebben zowel plaatsen voor ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist) als AIOS (arts in opleiding tot specialist). Ben je gediplomeerd basisarts en heb je de intentie om je te specialiseren tot psychiater? Wil je kennis maken met de psychiatrie, of ervaring opdoen voordat je huisarts wordt?

Dan bieden wij je de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen op het gebied van psychiatrie. We bieden je een ANIOS-functie voor bepaalde tijd, waarin je zult worden ingezet op poliklinische, klinische afdelingen of FACT teams.

Is het jouw ambitie om psychiater te worden of ben je na je ANIOS-schap enthousiast geworden voor het vak? Kom dan bij ons je AIOS-opleiding doen. In jouw opleiding tot psychiater leer je het vak in de breedte, met speciaal oog voor je eigen ontwikkeling als zelfstandige professional. Kijk bij ANIOS/AIOS.

Voor het schooljaar 2022/2023 kun je helaas niet bij ons terecht voor een afstudeeronderzoek of afstudeeropdracht. Voor het schooljaar 2023/2024 inventariseren wij in het voorjaar van 2024 op welke afdelingen het mogelijk is om af te studeren. Deze mogelijkheden vermelden we dan in het vacature-overzicht.