Loading color scheme

Over onsWij geloven in een herstelondersteunende GGZ. Meer en meer stellen we onze cliënten in staat de regie over hun leven terug te nemen. Het is de koers naar onze stip op de horizon: met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij de netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Iedere dag versterken we onze deskundigheid en expertise rondom deze herstelvisie. Dat vraagt om collega’s die willen samenwerken en van elkaar en van elkaar willen leren. Om mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren en lef tonen als ze denken dat het beter kan.

Dat is de juiste instelling. 

 

Herstelvisie is onze belofte

Met behulp van de herstelvisie werken we aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, menslievende zorg.

Persoonlijk contact

We streven in ons werk naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.

Denken èn doen

We houden van de praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

Wij bieden veilige menslievende zorg aan mensen met complexe psychische zorgvragen. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en meestal dichtbij: op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek.

Van Jong tot oud

We zijn er voor cliënten van alle leeftijden; voor kinderen en jongeren tot 23 jaar en volwassenen in alle leeftijdscategorieën.

Hoogspecialistische GGZ

We bieden hoogspecialistische ggz voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH), met complexe eetstoornissen, met Licht Verstandelijke Beperking en Psychiatrische aandoeningen (LVB-P) en met Autisme Spectrum Stoornissen (ASS).

Uiteenlopende problematiek

Onze behandelingen richten zich op uiteenlopende klachten, bijvoorbeeld op het gebied van angst, depressie, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en dementie.

 

Ons werkgebied

GGZ Oost Brabant heeft verschillende locaties, verspreid in de regio’s Oss-Uden-Veghel, Helmond/Peelland, Boxmeer en Cuijk, Rosmalen en Boekel.

Dit komt de zorg aan onze cliënten ten goede!