Loading color scheme

HBO Verpleegkunde duaal verkort

Wil je verpleegkundige worden? Dan heeft GGZ Oost Brabant verschillende opleidingsmogelijkheden. We zijn als leerbedrijf erkend voor:

Als HBO-verpleegkundige in de GGZ voer je verpleegkundige, begeleidende en coördinerende taken uit, zoals het geven van voorlichting en advies, het onderhouden van contacten met familie en netwerk van de cliënt, het afstemmen met collega’s uit je team en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je beheerst de vaardigheden van het klinisch redeneren (je koppelt je eigen observaties en interpretaties aan medische kennis). Kortom je voert de regie over het hele (hoogcomplexe) zorgproces.

Opleidingsduur: 2,5 jaar

Deze opleiding is toegankelijk is als je een MBO-diploma Verpleegkundige niveau 4 hebt of een SPH-opleiding (HBO Social Studies) hebt afgerond.

Opleidingen VerpleegkundeWe werken samen met Fontys Hogeschool in Eindhoven en Avans Hogeschool Breda/’s-Hertogenbosch.

Bekijk hier de video van Camiel >>

Karakteristiek voor onze opleiding

Een opleidingsplaats als verpleegkundige bij GGZ Oost Brabant betekent leren en werken tegelijk. Tijdens jouw persoonlijke leerroute maak je kennis met verschillende afdelingen en cliëntdoelgroepen op de diverse locaties binnen GGZ Oost Brabant. Wat je leert op school breng je direct in de praktijk.

Op de werkvloer krijg je begeleiding van werkbegeleiders, daarnaast is er regelmatig contact met een van de praktijkopleiders van GGZ Oost Brabant.

Elk jaar hebben we tientallen studenten in huis. We stimuleren kennisuitwisseling, samenwerking en ontmoeting, om zo elkaars leerervaringen en succes te versterken.

We zien dat veel studenten na hun opleiding in dienst treden en zich intern verder doorontwikkelen, bijvoorbeeld door een opleiding tot SPV of Verpleegkundig specialist te volgen.

Praktisch
Je krijgt een dienstverband van 28 – 36 uur per week (inclusief 4 betaalde lesuren), met een vaste baangarantie. We betalen je opleiding geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de opleidingsvariant. Daarnaast ontvang je salaris volgens de cao-GGZ.

Om de HBO Verpleegkunde duaal verkort te kunnen volgen moet je gediplomeerd MBO Verpleegkundige zijn!

Omdat je op verschillende plaatsen in ons werkgebied gaat werken, zul je moeten beschikken over een rijbewijs en eigen vervoer. Het openbaar vervoer is binnen de regio niet 24 uur per dag beschikbaar en de verbindingen zijn niet optimaal.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in een opleidingsplaats? Solliciteren kan via de vacatures op deze site. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment of lees wat de meeste mensen willen weten over opleidingsplaatsen.