Loading color scheme

Karin Selten

Neem alles aan en voel je nergens te goed voor’, dit advies kan ik iedereen geven die om wat voor reden dan ook zonder werk komt te zitten.

Karin Selten Polaroid

Ik ben begonnen met kopiëren en scannen van documenten. Het belangrijkste voor mij was dat ik weer aan het werk kon en meetelde. En dat gevoel had ik meteen bij de personeelsadministratie; ik kwam in een warm bad terecht. 

Door schildklierproblemen en een depressie kwam ik enkele jaren geleden thuis te zitten. Daardoor heb ik wel een ‘stempel’ en zeker in de tijd dat de banen niet voor het oprapen lagen, kreeg ik niet eens de kans om ergens op gesprek te komen. Ik heb het overal geprobeerd, wilde zo graag werken, maar kon nergens iets vinden. Heel frustrerend. Via de trajectbegeleider kon ik uiteindelijk aan de slag op een participatiewerkplek bij de personeelsadministratie van GGZ Oost Brabant. Daar heb ik me echt kunnen ontwikkelen, ik werd goed begeleid en kreeg steeds meer verantwoordelijkheden. 

Nu heb ik een reguliere baan als recruiter; een interessante en uitdagende functie. De afwisseling in werkzaamheden en de samenwerking met andere afdelingen vind ik boeiend. Ik ben echt heel blij dat ik deze kans heb gekregen.

Naar alle verhalen